- 30%
 

Podmajica z dolgimi rokavi BRAMA ACADEMY; JOMA – 101018

18.19 

Podmajica z dolgimi rokavi, izdelana iz raztegljive tkanine, ki zagotavlja svobodo gibanja.

 • Tkanina: 90% poliester, 10% elastan.

Počisti
 

Podmajica z dolgimi rokavi BRAMA ACADEMY
Podmajica z dolgimi rokavi je izdelana iz raztegljive tkanine in zagotavlja svobodo gibanja. Vsebuje potiskan logotip.

BRAMA tehnologija ohranja telo športnika pri konstantni temperaturi zaradi večje prilagodljivosti, konsistence in zračnosti. Podmajica v stiku s kožo nudi prijeten občutek, je brezšivna in tako preprečuje neprijetno draženje.

PODROBNOSTI:
 • Sestava:
  • Tkanina: 90% poliester, 10% elastan.
 • Logotip:
  • Potiskan s sitotisk tehniko.
 • Posebne značilnosti:
  • Ploski šivi za preprečevanje drgnjenja.
TEHNOLOGIJA:
 1. PRILAGODLJIVOST – Tkanina, uporabljena za izdelavo oblačil, omogoča, da se le ta bolje prilagodi telesu športnika. Oblačilo se prilagaja telesu za večje udobje pri športu.
 2. UDOBJE – Izdelano je iz elastične tkanine za dodatno udobje in boljše prileganje. Oblačilo je izjemno udobno, kar pomaga pri boljšem razvoju športnikove aktivnosti.
 3. SVOBODA GIBANJA – Majica, iz elastične tkanine, olajša gibanje med aktivnostjo. Popolnoma se prilega telesu in omogoča popolno svobodo gibanja.
 4. DIHANJE – Majica omogoča popolno zračnost med tkanino in telesom.
 5. PLOSKI ŠIVI – Sistem ploskih šivov in zaključkov na notranji strani preprečuje odvečno drgnjene oblačila s kožo.
 6. BREZ MOTEČIH ELEMENTOV – Majica je iz tkanine s terminčno varjenimi, lasersko rezanimi, ravnimi šivi. Takšna tehnologija šivov preprečuje trenje tkanine s kožo.
 7. LAHKOTNOST – tkanina iz mikrovlaken omogoča maksimalno prilagodljivost oblačila pri športu. Zahvaljujoč lahke tehnologije tkanine se med športom ne počutite obremenjeni.
 8. ELASTNIČNA TKANINA – Zahvaljujoč elastičnosti tkanine se majica popolnoma prilagodi telesu. Tesno se prilega telesu in zagotavlja popolno svobodo gibanja med vadbo.
 9. BRAMA – Tehnologija BRAMA vzdržuje športnikovo telo na konstantni temperaturi zaradi večje prilagodljivosti, konsistenci in sposobnosti dihanja. Majica nudi prijeten stik tekstila s kožo, kar zaradi ploskih šivov, preprečuje morebitno drgnjenje.
JOMA:

Joma je svetovno priznana znamka športnih oblačil, obutve in opreme. Zaupajo ji vrhunska moštva, kot tudi profesionalni športniki, ki želijo posegati po najvišjih mestih.
Tako kot oni se tudi mi trudimo, da bi jim pomagali na njihovi poti z našimi tehnološko dovršenimi izdelki. V Sloveniji znamko zastopa podjetje Masel d.o.o.
Podjetje Joma je bilo ustanovljeno leta 1965 in je štelo le 8 zaposlenih, ki so izdelovali izključno športne copate. Skozi desetletja izdelovanja športne obutve za nogomet, tek ipd, je danes Joma sinonim za mnogo več. Španska blagovna znamka slovi po kakovostnih artiklih, ki pokrivajo široko paleto športnih aktivnosti za odlično ceno. Od 8 zaposlenih do korporacije, ki lahko samo v eni enoti naredi več kot 30 000 kosov v eni uri.

Velikost 2XS – XS, S – M. L – XL
Barve Zelena, Črna, Rumena, Modra
Spol Moški
Znamka Joma
Sestava 90% poliester, 10% elastan; 150 g

Dodatne informacije

blagovne znamke