- 20%
 

Otroški NOGOMETNI copati JOMA – TOLEDO 22 HARD GROUND

23.99 

Otroški nogometni copati za dečke in deklice Joma JR TOLEDO 2204, je klasični model obutve, zasnovan posebej za ljubitelje nogometa. Popolni so za igro na igrišču.

Izdelan je iz kakovostnega trpežnega materiala, zaradi česar je primeren za vse dejavnosti. Združujejo ga vzdržljivost, fleksibilnost in natančnost.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,
 

JR TOLEDO 2204 HARD GROUND

Otroški čevlji Joma JR TOLEDO 2204 so model obutve, zasnovani posebej za ljubitelje nogometa. Ti otroški nogometni copati so popolni za igro na igrišču.
Zgornji del je izdelan iz visokokakovostnih sintetičnih materialov. Pravilno oblikovan podplat in ojačana konica zagotavljata udobje in stabilnost med hojo. Sistem zavezovanja omogoča popolno prilagoditev obutve anatomski obliki stopala.

VZDRŽLJIVOST – Tehnologija, ki zagotavlja visokoodporno gumo, ki upočasnjuje obrabo, ki jo povzroča odrgnjenje, in tako podaljša življenjsko dobo čevlja.
PROŽNOST – Upogibni sistem, ki je ergonomsko nameščen na podplatu, nudi najboljši prehod s pete na prste pri vsakem koraku. S FLEXO tehnologijo se lahko čevelj upogne do točke, katere se lahko upogne vaše stopalo.
PODPORA – Material, ki se uporablja na različnih delih čevlja za povečanje njegove trdnosti in vzdržljivosti. Tehnologija ‘Durability’ zaščiti stopalo pred udarci, hkrati pa podaljša življenjsko dobo čevlja.
VTS – Prezračevalni sistem omogoča večji pretok zraka v čevlju, ohranja konstantno temperaturo stopala in preprečuje pregrevanje stopala.

GLAVNE LASTNOSTI:
  • Uliti EVA vložek
  • Vzdržljiv gumijast podplat s FLEXO tehnologijo
  • Ojačani predel pri prstih
  • Primerni za uporabo na umetni travi 1. generacije, asfaltu in pesku (HG)

JOMA:
Joma je svetovno priznana znamka športnih oblačil, obutve in opreme. Zaupajo ji vrhunska moštva, kot tudi profesionalni športniki, ki želijo posegati po najvišjih mestih.
Tako kot oni se tudi mi trudimo, da bi jim pomagali na njihovi poti z našimi tehnološko dovršenimi izdelki. V Sloveniji znamko zastopa podjetje Masel d.o.o.
Podjetje Joma je bilo ustanovljeno leta 1965 in je štelo le 8 zaposlenih, ki so izdelovali izključno športne copate. Skozi desetletja izdelovanja športne obutve za nogomet, tek ipd, je danes Joma sinonim za mnogo več. Španska blagovna znamka slovi po kakovostnih artiklih, ki pokrivajo široko paleto športnih aktivnosti za odlično ceno. Od 8 zaposlenih do korporacije, ki lahko samo v eni enoti naredi več kot 30 000 kosov v eni uri.

Otroški
Znamka Joma
Širina D
Velikost od 34 do 38
Barva Kraljevo modra
Šport Umetna trava, asfalt, pesek; HG

Dodatne informacije

blagovne znamke