- 10%
 

Moški FUTSAL copati JOMA – TOP FLEX 22 INDOOR (Fluor zelena)

62.99 

Nogometni čevlji TOP FLEX je eden najbolj prepoznavnih čevljev znamke JOMA. Izdelani so iz najkvalitetnejšega naravnega telečjega usnja, imajo lepljen in dodatno šivan podplat. Zelo dobra rešitev za vse, ki iščete zelo dober in vzdržljiv igralni copat.
Njegove glavne značilnosti so izredna prožnost, trajnost, prilagoditev stopalu in lahkotnost. Podplat je vzdržljiv, guma se ne obrablja.
TOP FLEX je ultimativen čevelj za nogometaše, ki želijo biti najboljši.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,
 

TOP FLEX 22 INDOOR

Model TOP FLEX, je na tržišču že več kot 15 let. Moški FUTSAL copati TOP FLEX so eden najbolj prepoznavnih čevljev znamke JOMA.

VZDRŽLJIVOST – Tehnologija, ki zagotavlja visoko odporno gumo, ki upočasnjuje obrabo, ki jo povzroča drgnjenje, in tako podaljša življenjsko dobo čevlja.
PROŽNOST – Upogibni sistem, ki je ergonomsko nameščen na podplatu, nudi najboljši prehod s pete na prste pri vsakem koraku. S FLEXO tehnologijo se lahko čevelj upogne do točke, katere se lahko upogne vaše stopalo.
PODPORA – Material, ki se uporablja na različnih delih čevlja za povečanje njegove trdnosti in vzdržljivosti. Tehnologija ‘Durability’ zaščiti stopalo pred udarci, hkrati pa podaljša življenjsko dobo čevlja.
VTS – Prezračevalni sistem omogoča večji pretok zraka v čevlju, ohranja konstantno temperaturo stopala in preprečuje pregrevanje stopala.

GLAVNE LASTNOSTI ČEVLJA:
  • Uliti EVA vložek
  • Vmesni podplat iz Phylona
  • Vzdržljiv gumijast podplat s FLEXO tehnologijo
  • Ojačani predel pri prstih
  • Primereni za ravne površine, kot je parket

Moški FUTSAL copati TOP FLEX so super model čevlja za vse nogometne navdušence.

JOMA:
Joma je svetovno priznana znamka športnih oblačil, obutve in opreme. Zaupajo ji vrhunska moštva, kot tudi profesionalni športniki, ki želijo posegati po najvišjih mestih.
Tako kot oni se tudi mi trudimo, da bi jim pomagali na njihovi poti z našimi tehnološko dovršenimi izdelki. V Sloveniji znamko zastopa podjetje Masel d.o.o.
Podjetje Joma je bilo ustanovljeno leta 1965 in je štelo le 8 zaposlenih, ki so izdelovali izključno športne copate. Skozi desetletja izdelovanja športne obutve za nogomet, tek ipd, je danes Joma sinonim za mnogo več. Španska blagovna znamka slovi po kakovostnih artiklih, ki pokrivajo široko paleto športnih aktivnosti za odlično ceno. Od 8 zaposlenih do korporacije, ki lahko samo v eni enoti naredi več kot 30 000 kosov v eni uri.

Spol Moški
Znamka Joma
Širina D
Velikost od 39 do 45
Barva Fluor zelena
Igralna površina Parket

Dodatne informacije

blagovne znamke