FAQ / POGOSTA VPRAŠANJA

Spoštovani kupec,

tu imate na voljo nekaj najbolj pogosto zastavljenih vprašanj v zvezi z nakupi, poslovanjem in vračili. V kolikor svojega odgovora tu ne boste našli, vas naprošamo, da nas pokličete  ali kontaktirate preko kontaktnega obrazca.

041 315 456

Ob delovnikih od 8-18h

  KAKO LAHKO PLAČAM ?

  Naša spletna trgovina ponuja več različnih načinov plačila. Način plačila si  izberete v procesu nakupa.

  Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi (Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD).

  Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.

  Tretji način je plačilo naročenih izdelkov preko PayPal-a. V primeru, da nimate PayPal računa, lahko znesek poravnate s kreditno kartico.

  KAKO JE Z DOSTAVO?

  Izdelek vam dostavi Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD.

  V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne službe, ki ste jo izbrali. Plačali ga boste ob prevzemu. Pri dostavi z hitro pošto DPD pri naročilu napišite vašo osebno gsm številko, da vas dostavljalec lahko pokliče pred dostavo!

  Stroški dostave po Sloveniji so brezplačni pri nakupu nad 50 EUR.

  LAHKO IZDELEK ZAMENJAM?

  Seveda lahko artikel tudi zamenjate. Lahko nam ga pošljete nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru boste morali pokriti tako strošek pošiljanja pri vračanju, kot tudi strošek pošiljanja novega artikla. Izdelek pošljete na naslov, ki je izpisan na poštni sprejemnici (desno spodaj).

  Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV

  Z IZDELKOM NISEM ZADOVOLJEN! GA LAHKO VRNEM?

  V kolikor izdelek ni zadostil vaših pričakovanj, ga lahko brez pomislekov vrnete v originalni embalaži nepoškodovanega in ne nošenega v roku 30 dni od nakupa in brez besed vam bomo vrnili celotni znesek odkupnine vrnjenega blaga (vrednost vrnjenega blaga ter strošek prvotnega pošiljanja do vas).

  Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV